Miss 4Play

Miss 4Play ( Alida Muizer) is in 1974 geboren in Leeuwarden, Nederland

Miss 4Play was als klein meisje altijd al in de weer met de platen van haar ouders en met haar koptelefoon ging ze dan dansend door de huiskamer. De jaren erna stonden in het teken van school en haar andere passie sporten. Muziek is altijd aanwezig geweest want een dag zonder muziek is volgens haar een dag niet geleefd. 

In 1997 kwam ze voor het eerst in contact met housefeesten in de underground scene maar dan als bezoeker. Het bleek uiteindelijk alleen maar kwestie van tijd te zijn alvorens zij zelf plaats zou nemen in de DJ booth aangezien ze er altijd in, op of ernaast was te vinden. 

Na een vermoeiend leven als sportinstructrice waarin muziek en dans centraal stond heeft ze medio december 2008, onder aanmoediging van anderen, zelf de cd's ter hand genomen en kan ze zeggen na inmiddels in diverse toonaangevende clubs te hebben opgetreden dat ze totaal verslaafd is aan het mixen en de interactie met het publiek. Miss 4Play is een entertainster in hart en nieren. 

Met haar passie voor dans en muziek en eindeloze zoektocht naar spanning en energie alsmede de wijze waarop zij menig dak eraf heeft laten knallen wil ze gewaardeerd worden op haar talent en skills en is haar droom ergens op een groot buitenfestival op de main area te kunnen knallen. Ze wil laten zien dat vrouwen met hun gevoel en ritme zeker hun mannetje kunnen staan binnen de deejay wereld.

Haar bijzondere smaak, stijl en keus van muziek kan worden omschreven als pure, ondeugende, sensuele en vrolijke beatz. Een cocktail geserveerd met een schijfje positieve energie gedrenkt in tintelende en spannende diepe bassen die je onderbuik blijven prikkelen en die heerlijke vlinders weer vrijlaten en gegarandeerd een dikke vette smile op je gezicht zullen toveren.

Miss 4Play staat garant voor een muzikale melange van groove, techno, progressive, tech & tribal house en een vleugje trance, afgewisseld met opwindende uplifting clubby vocals en classics.

Music was my first love and it will be my last....Music of the future....and...Music of the past"